Nuo 2021 m. rugsėjo 1 d. iki 2022 m. gegužės mėn. penkios vyriausios ugdytinių grupės dalyvavo „Futboliuko“ projekte, kurį organizuoja Lietuvos masinio futbolo asociacija (MaFA ir Lietuvos futbolo federacija (LFF). Kiekvieną mėnesį ugdymo įstaiga gauna užduotis su visa metodika, reikalinga įgyvendinti projekto programą.

Projekto tikslas – populiarinti futbolo žaidimą, suteikti galimybę jį žaisti ikimokyklinio ugdymo įtaigose, bei sudaryti palankias sąlygas vaikams ne tik ugdytis fizinius gebėjimus žaidžiant, bet ir skatinti smalsumą pažinti futbolą per kūrybinę pusę. 

Projekto dalyviams suteikta prieiga prie Projekto www.asfutboliukas.lt bei sukurtas unikalus personažas ir vidinis puslapis, kuriame matomos nuotraukos iš praėjusių ir einamųjų veiklų.

Per devynis projekto „Futboliukas“ vykdymo mėnesius vaikai su treneriu D. Jakelevičiumi bei savo grupių pedagogėmis mokėsi įvairių kamuolio valdymo technikos elementų, žaidė įvairius žaidimus ir žinoma Futbolą! Baigiamosios futbolo rungtynės vyko BFA arenoje. Šios varžybos atnešė visiems labai daug džiugių emocijų!

 

Translate »
x